Foto:

#Slimmerchillen zet in op mentale en fysieke gezondheid

#Slimmerchillen zet in op mentale en fysieke gezondheidHoe blijf jij mentaal fit in coronatijd? En hoe zorg jij ervoor dat jouw lichaam in vorm blijft? Het zijn vragen die we aan jongeren stellen met onze campagne #slimmerchillen. Inzendingen krijgen een plekje op de #slimmerchillen-website. En de leukste drie inzendingen winnen ook deze week weer een prijs.

Kruiswoordraadsels, hersenkrakers, dumbells, yogamatjes en elastieken: we gebruiken allerlei hulpmiddelen om zo goed mogelijk uit deze coronacrisis te komen. Want als straks deze crisis voorbij is, willen we natuurlijk zo fit mogelijk aan de rest van ons leven beginnen: mentaal en fysiek. Hoe pak jij dat aan? Welke tips en trucs heb jij voor andere jongeren? Dat willen we graag van de jongeren in Hollands Midden weten.

Creatieve oplossingenDe vragen maken onderdeel uit van de campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’. Want chillen, alleen of met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op anderhalve meter afstand van de ander.

De campagne, die gevoerd wordt in elf veiligheidsregio’s, daagt jongeren en studenten uit om daar allerlei creatieve oplossingen voor te bedenken en op sociale media als TikTok en Instagram te delen via #slimmerchillen, of om bijdragen op film, foto of in tekst te sturen naar info@slimmerchillen.nl. Voor de beste drie inzendingen zijn er wekelijks cadeaubonnen van 50, 20 en 10 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden