Foto:

Tom in de buurt biedt mogelijkheid om te chatten

Nieuw: chatten met de wijkcoach

Vanaf maandag 4 mei 2020 kunnen inwoners van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem tijdens werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur online chatten met een wijkcoach van Tom in de buurt. Zo kunnen zij makkelijk, gratis en anoniem delen waar ze mee zitten, hun vraag stellen, probleem voorleggen en hierover met een professional van gedachten wisselen. 

Mensen lopen met veel vragen en zorgen rond in deze coronatijd. Bijvoorbeeld: hoe thuis alle ballen in de lucht houden terwijl u werkt en het gezin om u heen? Is er aan het eind van de maand voldoende geld om de rekeningen te betalen? De relatie loopt niet goed – wat te doen? Hoe zonder risico te lopen wel sjeu in het leven houden in deze coronatijd?
Via de chatfunctie op de website is het voortaan makkelijker om dit te bespreken. Handig als u niet in de gelegenheid bent om de bellen. Of chatten gewoon makkelijker vindt dan bellen.

Hoe? 
De website www.tomindebuurt.nl heeft vanaf 4 mei een chatknop. Wie zijn vraag stelt, treft een wijkcoach aan die direct reageert. De wijkcoach kan u bijvoorbeeld tips geven of meedenken hoe een vraag of probleem kan worden opgelost

Gratis en anoniem
Ondersteuning door Tom in de buurt is gratis. Chatten is gratis en bovendien anoniem.

Meer hulp
Wie denkt meer hulp nodig te hebben dan een gesprek via de chat, kan zich aanmelden via T 088-9004567 of vult het contactformulier in op de website (www.tomindebuurt.nl/contact)

Over Tom in de buurt
Tom in de buurt is een professioneel samenwerkingsverband op het gebied van welzijn en ondersteuning met teams in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Onze wijkcoaches staan klaar voor mensen met persoonlijke zorgen, zware problematiek en/of uitdagingen in hun woonomgeving. Wij denken graag met u mee en bieden (specialistische) ondersteuning aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden