Floris van den Berg van Fysiotherapie Van den Berg.
Floris van den Berg van Fysiotherapie Van den Berg. (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld:Floris van den Berg

Ondernemers hebben het zwaar tijdens de coronacrisis. Daarom zet Alphens Nieuwsblad elke week een ondernemer in het zonnetje.

Alphen aan den Rijn - Met een grote glimlach en sprankelende ogen word je normaal gesproken altijd in de behandelruimte ontvangen door Floris van den Berg. Van het behandelen van vijftien patiënten op één dag naar 1,5 meter afstand houden, een groter contrast kun je bij een fysiotherapeut niet bedenken. Toch is dit gebeurd.

Er zitten geen patiënten in de wachtkamer. Toch is er bedrijvigheid in het pand van Fysiotherapie Van den Berg. De oefenzaal wordt onderhanden genomen en er wordt geschilderd en geklust. Oude oefentoestellen gaan de deur uit en met een nieuwe indeling kunnen er ook weer andere apparaten bij. Kortom, de tijd die nu niet aan direct klantcontact kan worden besteed, wordt gebruikt om te verbeteren, te vernieuwen en op te frissen.

Ondanks dat de patiënten niet langs kunnen komen en de fysiotherapeuten geen huisbezoeken kunnen doen, blijven ze wel met elkaar in contact. Floris en zijn collega’s bellen hun patiënten met regelmaat op om te horen hoe het gaat. Er worden soms zelfs filmpjes op maat gemaakt om uit te leggen welke oefeningen iemand thuis kan doen om de tijd te overbruggen. En natuurlijk geven de fysiotherapeuten via social media allerlei handige tips.

Floris kan niet wachten om weer te beginnen. Zodra het kan, staat Fysiotherapie Van den Berg weer voor je klaar.

Tekst: Judith Demoed

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden