Helaas...

Avondvierdaages Boskoop gaat dit jaar niet door

Zoals de meeste  van jullie wel gehoord zullen hebben, zijn er op 23 maart strengere maatregelen aangekondigd door onder andere premier Rutte. Deze maatregelen zijn helaas nodig om het Corona virus in te dammen. 

Eén van de maatregelen is dat alle bijeenkomsten verboden worden tot 1 juni. De vierdaagse start pas een week later, maar we verwachten niet dat alle problemen dan volledig opgelost zijn (wat we natuurlijk wel hopen) en willen geen risico lopen. Om deze reden hebben wij als bestuur overleg gehad en zijn tot de conclusie gekomen dat we, hoe jammer ook, dit jaar geen avondvierdaagse gaan organiseren en houden. 

We gaan weer een gezonde en veilige avondvierdaagse organiseren in 2021!! Uiteraard hopen wij jullie dan weer te zien!! Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@avdboskoop.nl

En voor nu.. houd rekening met uw medemens, blijf zoveel mogelijk thuis en hou afstand!! Voor meer informatie met betrekking tot het coranavirus willen wij u verwijzen naar de site van het RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden