Parkvilla heeft haar deuren per direct gesloten voor publiek en alle medewerkers zijn geïnstrueerd zoveel mogelijk vanuit huis te werken.
Parkvilla heeft haar deuren per direct gesloten voor publiek en alle medewerkers zijn geïnstrueerd zoveel mogelijk vanuit huis te werken. (Foto: Parkvilla)

Parkkunst 2020 gaat niet door

In verband met Coronavirus heeft Cultuurcentrum Parkvilla moeten besluiten Parkkunst 2020, hét culturele festival op Koningsdag, geen doorgang te laten vinden.

‘De onmogelijkheid om in de komende weken op verantwoorde wijze met betrokken organisaties en medewerkers het evenement vorm te geven én de onzekerheid dat de huidige beperkingen voor langere tijd kunnen worden voorgezet, heeft ons tot dit besluit gedwongen’, aldus Marijke Licher, directeur Parkvilla. ‘De veiligheid en gezondheid van het publiek, kunstenaars, artiesten en onze medewerkers staan voor ons voorop en we willen dan ook geen enkel risico lopen betrokkenen in gevaar te brengen. Wij hopen later in het jaar alsnog een nieuw avontuurlijk cultureel evenement te organiseren voor alle Alphenaren. We willen dat iedereen zich weer vrij voelt deel te nemen.’

Parkvilla heeft haar deuren per direct gesloten voor publiek en alle medewerkers zijn geïnstrueerd zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Ook zijn de vele vrijwilligers voorlopig niet inzetbaar. Dit maakt een goede voorbereiding en organisatie van dit grote publieksfestival helaas niet mogelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden