Reünie medewerkers en bestuurders Rijnwoude

Op 1 januari 1993, twee jaar na de fusie van Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk aan den Rijn, kreeg deze fusiegemeente zijn definitieve naam: Rijnwoude.

Rijnwoude - Op 19 mei 2020 is het 10.000 dagen geleden dat dit gebeurde. Dat is een goede aanleiding om daar stil bij te staan. Een groep oud-medewerkers heeft het plan opgevat om een reünie te organiseren voor alle oud-medewerkers en bestuurders van de voormalige gemeente Rijnwoude.

Om te inventariseren of er voldoende belangstelling is, wordt eerst een mini-enquête gehouden. Als datum is gekozen voor zaterdag(-middag) 13 juni 2020, dat stelt deelnemers van “ver” ook in de gelegenheid om te komen. Op dit moment heeft zich al een groot aantal personen gemeld en heeft de organisatie haar oog laten vallen op een locatie in het buitengebied van Hazerswoude.

Heeft u na het lezen van dit bericht interesse, stuur dan een mail naar bentkanters@zonnet.nl en je ontvangt een link naar de mini-enquête.

Daarnaast worden lezers verzocht dit bericht onder de aandacht te brengen van oud-medewerkers en bestuurders die niet meer woonachtig zijn in de regio. Het zou toch jammer zijn als achteraf personen aangeven dat ze de aankondiging gemist hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden