De meiden MO11-1 gingen, ondanks het verlies, vol trots op de foto met hun scheids Kevin Blom. Foto: Saskia de West-Beek
De meiden MO11-1 gingen, ondanks het verlies, vol trots op de foto met hun scheids Kevin Blom. Foto: Saskia de West-Beek (Foto: SASKIA DE WEST-BERK)

Kevin Blom fluit bij MO11-1 Hazerswoudse Boys

De meisjes die het veld opkwamen voor de wedstrijd ARC MO11-3 – Hazerswoudse Boys MO11-1 wisten niet wat ze meemaakten. Niemand minder dan internationaal scheidsrechter Kevin Blom ging hun potje voetbal leiden.

Hazerswoude - De Alphenaar moest onlangs vanwege een kuitblessure tijdens de wedstrijd Willem II – Heracles halverwege opgeven en kwam de laatste weken vanwege die blessure niet in actie.

Hij traint regelmatig op de accommodatie van ARC en tegen jeugdtrainster Astrid Berk-de West vertelde hij vorige week dat zijn rentree er aan zat te komen. Waarop Astrid hem vroeg of het wellicht een goed idee was om er door het fluiten van een jeugdwedstrijdje een beetje in te komen.

Tot haar verbazing stemde Kevin daarmee in. Veel moeite had de arbiter niet met het duel. De ARC-meiden wonnen met 8-0, maar ook de meiden uit Hazerswoude stapten trots het veld af en mochten ook nog eens met z'n allen op de foto met hun scheidsrechter.

Jeugdsecretaris gezocht:

Hazerswoudse boys is op zoek naar een jeugdsecretaris! Lijkt jou dit leuk? Kijk snel op hazerswoudseboys.nl/742/2948/jeugdsecretaris/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden