Oude Raadhuis Boskoop
Oude Raadhuis Boskoop (Foto: TenSheep)

Oproep trouwfoto's Oude Raadhuis Boskoop

BOSKOOP - Bent u getrouwd in Boskoop? Heeft u foto’s van het bruidspaar die gemaakt zijn in/voor/bij het Oude Raadhuis, waarbij een ruimte in of het monument zelf duidelijk zichtbaar is? Dan ontvangen wij graag deze foto om te gebruiken voor een digitale collage die getoond wordt in het Oude Raadhuis, zodra Bibliotheek Rijn en Venen daar haar intrek heeft genomen. De naam van het pand zal dan worden: Het raadHuis.

Zoals u wellicht weet, verhuist de bibliotheek in de zomer van dit jaar naar Het raadHuis. Om de rijke historie van dit monumentale pand te behouden, wil de bibliotheek de ‘trouw historie’ een plek geven.

Wij zullen de trouwfoto’s van (oud) Boskopers verwerken tot een digitale presentatie die tijdens de openingsmaand en ook nog een tijdje daarna te zien is. Foto’s ontvangen wij graag digitaal met vermelding van rechthebbende(n) en vrij van rechten voor bovengenoemd gebruik. Mocht u geen digitale foto’s hebben, dan kunt u de foto inscannen of contact opnemen via de onderstaande gegevens.

U kunt de digitale foto mailen naar Ilse Spoorendonk, vestigingsleider bibliotheek Boskoop, via i.spoorendonk@bibliotheekrijnenvenen.nl.

Meer berichten