Carnaval burger ' Ode aan Kwakveen "
Carnaval burger ' Ode aan Kwakveen "

Carnaval burger ' Ode aan Kwakveen "

Carnaval staat voor de deur en voor ons is dat letterlijk, voor de deur! De optocht stop namelijk bij ons voor de deur en ieder jaar is dat genieten! De gezelligheid die de Krooshappers met zich mee brengen in ongekend. De praalwagens en de opgedofte krooshappers voorbij zien paraderen vinden we geweldig. Ook al zijn wij aan het werk, we genieten volop mee van het carnavals plezier. Boskoop is een warm bad waar we in terecht zijn gekomen en we geven graag iets terug.

Wij zijn inmiddels ruim 3 jaar gevestigd in Boskoop en kunnen wel stellen dat we aardig ingeburgerd zijn met de Boskoopse gewoontes en tradities. Dat Boskoop zich ontpopt tot Kwakveen vinden wij bijzonder en tof om te zien. We vonden het tijd om een ode te brengen aan Kwakveen en de Krooshappers, die Boskoop kleur geven! Speciaal daarom lanceren wij dit jaar, voor de Krooshappers en onze Foodlovers, de carnaval burger. Namelijk de Kroosklapper! Een knalrode burger bun, met dubbel kaas en dubbel vlees. Wat ons betreft, dubbel feest! De burger is exclusief verkrijgbaar vanaf maandag 17 februar t/m zondag 1 Maart.


Wij zijn natuurlijk hartstikke trots en blij om deze burger te introduceren. Elke dag zou een feestje moeten zijn, carnaval kleurt Boskoop en we love it!

 

Meer berichten