Op 14 februari vieren we de liefde

Op 14 februari vieren we de liefde, de echte aandacht voor een ander. Liefde is menselijk en lijkt daarom misschien vanzelfsprekend. Maar is dat wel zo in een digitale wereld? Waarin de een geïsoleerd is door te weinig (online) verbinding, de ander om écht contact schreeuwt en weer een ander stress heeft van te veel (digitaal) contact. De cijfers laten zien dat echt contact zwaar onder druk staat, met grote gevolgen.

Valentijnsdag is hét moment waarop iedereen op zijn eigen manier de waarde van écht contact kan uitdragen. Met de actie #échtcontact brengen we samen Nederland in beweging voor meer (digitale) inclusie en een nieuwe sociale norm voor digitaal gebruik.

Als SeniorWeb doen we ook mee aan de actie. Bij diverse HEMA filialen zullen vrijwilligers van ons zijn om (digitale) vragen te beantwoorden. Hieronder zie je de filialen waar de actie plaatsvinden op een rijtje. Wellicht is het leuk voor lokale redacties om daar die dag langs te gaan:

Kopje koffie, tompouce én hulp bij #échtcontact

Bij HEMA komt iedereen wel eens. Naast je vertrouwde producten kun je op 14 februari in veel winkels ook terecht met je digi-vragen. Je schuift gewoon aan bij één van de DigiTafels. Vrijwilligers van SeniorWeb, KBO/PCOB, het Ouderenfonds en Digisterker en de bibliotheek helpen je met jouw vraag. En gaan graag met je in gesprek over digitalisering. Op deze dag speciale aandacht voor #échtcontact bij HEMA.

Bij deze HEMA-winkels vind je DigiTafels:

· Tilburg

· Amsterdam Osdorp

· Groningen Centrum

· Den Haag Centrum

· Rotterdam Centrum

· Utrecht Centrum

· Hoofddorp

· Veldhoven

· Harderwijk

· HEMA Zaltbommel

· HEMA Schijndel

· HEMA Veenendaal

· Rotterdam Hillergsberg

· HEMA Oldenzaal

· Wolvega

· Meppel

https://echtcontact.nu/2020/02/02/hema/

Meer berichten