Verlengde Bentwoudlaan: steun ons met je aanwezigheid woensdagavond 12 februari

De commissie Bereikbaarheid en Energie van Provinciale Staten gaat bespreken of ons alternatief voor de aanleg van de Verlengde Bentwoudlaan (N207 Zuid) moet worden meegenomen naast de voorstellen van de provincie in de verdere besluitvorming van het project Beter Bereikbare Gouwe. Dit is het resultaat van het onderzoek in opdracht van Het Molenberaad, gepubliceerd in de brochure "Het kan anders, het kan beter".
Dit kan een stap in de goede richting betekenen! We gaan natuurlijk inspreken tijdens de commissievergadering. En dan helpt het als dit wordt ondersteund door een goed gevulde zaal. Daarom roepen wij je op om aanwezig te zijn op:

woensdag 12 februari a.s. om 19:00 uur Provinciehuis Zuid-Holland, Landschapszaal Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, ingang is op het binnenplein.


Afgelopen week is ons alternatief in de gemeenteraad van Alphen aan de Rijn besproken. Alle informatie is te vinden op www.molenberaad.nl.


Voorjaarsbijeenkomst donderdag 23 april a.s.

Reserveer alvast de voorjaarsbijeenkomst van onze vereniging in je agenda! We hebben weer een interessante spreker: Michiel Houtzagers, directeur van de stichting het Zuid-Hollands Landschap.
Na het huishoudelijk gedeelte – jaarrekening 2019 en verslag kascommissie – komt hij aan het woord. Het inhoudelijke jaarverslag 2019 is al in te zien op de website.


Zestig deelnemers bij de jaarlijkse winterwandeling

Voor de vijfde keer organiseerden we op 27 december, derde kerstdag, onze winterwandeling. Dit keer met als startpunt 'de heuvel' in het Landgoed Bentwoud, met de prettige goedkeuring van de eigenaar van dit stukje Bentwoud. Zo'n 60 deelnemers mochten we begroeten. Ze genoten, begeleid door goed weer, van een mooie wandeling, de toelichting van de gidsen, en na afloop van glühwein en een broodbol met snert.


Vooruitblik

Maandag 13 april, Tweede Paasdag, Vroegevogelwandeling i.s.m. Vogelwerkgroep Koudekerk/Hazerswoude e.o. Donderdag 23 april, Voorjaarsbijeenkomst Zaterdag 9 mei, bezoek aan het Kuinderbos Woensdagmiddag 20 mei, puzzeltocht voor kinderen in 'de Driehoek' N.t.b. in julli: Bentwoudconcert Zondag 30 augustus, Italiaanse lunch en wandeling Donderdag 19 november, Najaarsbijeenkomst Zondag 27 december, Winterwandeling

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden