Zwembad de Hazelaar wordt klaargemaakt voor de zomer!
Zwembad de Hazelaar wordt klaargemaakt voor de zomer!

Zwembad de Hazelaar ontvangt € 7.500 van Fonds Alphen en omstreken

Openluchtzwembad de Hazelaar in Hazerswoude Dorp heeft begin 2019 het diepe zwembad volledig opnieuw gecoat. Tijdens het seizoen bleek dat ook het glijbaan- en peuterbad niet langer zonder een nieuwe coating konden. De opbrengst van het Haza Ibiza feest in juli werd gelijk gereserveerd voor dit doel. Daarnaast werd er begonnen met het werven van fondsen.

Eerder al kreeg het zwembad een donatie van € 10.000 van het Rabobank Coöperatiefonds. Tevens ontvingen we € 1.000 van een anonieme sponsor en haalde het Groene Hart Lyceum € 300 op met de verkoop van broodjes.

Nu zijn we door Fonds Alphen en omstreken verblijd met een donatie van € 7.500. Hierdoor komt het totaal op € 26.800.

Intussen zijn de coatingswerkzaamheden al bijna af, zodat de zwembaden weer gebruikt kunnen worden als de Hazelaar in april weer open gaat.

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar (2018) ondersteunde het met bijna € 160.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden