25 januari kledinginzameling SOEB

Aanstaande zaterdag, 25 januari, kunt u weer kleding, beddengoed etc. inleveren achter de Zijdekerk (Zijde 11 in Boskoop). De auto staat daar van 9:00 uur tot 12:00 uur.
U kunt de kleding ook iedere maandag bij onze opslagruimte (de oude gymzaal aan de Von Sieboldstraat in Boskoop) brengen. Daar zijn medewerkers van de SOEB aanwezig tussen 9 en 12 uur. We vragen u de spullen - schoon en heel - in gesloten plastic zakken of in dozen aan te leveren.

Wat ontvangen wij graag?
Schone en hele kleding, lakens, slopen, dekens, handdoeken, theedoeken, gordijnen etc. zijn heel welkom. Ook kleine meubelen, bedden, matrassen en speelgoed kunnen wij goed gebruiken. Daarnaast zijn we voor ons project "Thuisverpleging" heel blij met medische en verpleegkundige artikelen, zoals overgebleven incontinentie- en verbandmaterialen, looprekken, po- en douchestoelen etc.

Waar gaat de kleding naar toe?

Wij steunen de diverse kerken in Osorhei, een dorp in Roemenië. Zij houden verkopingen. Met de opbrengst worden arme gezinnen en bejaarden geholpen.

Een ander gedeelte van de kleding en alle meubels en huisraad gaat naar Caritas, onze partnerorganisatie in Roemenië. Zij exploiteren een kringloopwinkel in de stad Oradea die in een grote behoefte voorziet. Met de opbrengst worden onder andere 4 verpleeg- en verzorgingshuizen gerund. Ook voedsel projecten worden gesteund.

Meer berichten