Promotie Poster
Promotie Poster (Foto: JkStWillibrordus)

Jongerenkoor On Tour!

Boskoop - In 2020 komt Jongerenkoor Sint Willibrordus naar jou toe! Op projectbasis verzorgen zij jongerenvieringen in de verschillende geloofsgemeenschappen van de St. Jan de Doper parochie. Zowel de repetities als de vieringen zullen op locatie zijn. Het koor repeteert in Boskoop in de H. Johannes de Doperkerk op donderdag 30 januari en 6 februari tussen 19.30 en 21.15 uur. De viering is op 8 februari om 19.00 uur.

Ben je of ken je iemand tussen de 11 en 35 jaar die het leuk vindt om te (leren) zingen, te (leren) zingen van bladmuziek, meerstemmig te zingen of gewoon een leuke nieuwe hobby zoekt? Kom vrijblijvend eens mee doen. Deelname is gratis. Geef je van tevoren wel even op zodat we de bladmuziek voor je kunnen regelen. Dit kan zowel op papier als digitaal indien je zelf in het bezit bent van een tablet/iPad.

Wil je graag mee doen, maar heb je een vervoersprobleem? Neem dan even contact met ons op. Onze huidige koorleden wonen misschien wel vlak bij jou, zodat er wellicht een carpool afspraak gemaakt kan worden.

Opgeven en info via: jongerenkoorsintwillibrordus@hotmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden