Dennis Cornelisse, André van der Laan, Marco Broer en Cees Voordouw.
Dennis Cornelisse, André van der Laan, Marco Broer en Cees Voordouw. (Foto: Ard Swarts)

TTV Reeuwijk succesvol

Cees Voordouw ( enkelspel) en Marco Broer samen met Cees Voordouw (dubbelspel) van tafeltennisvereniging Reeuwijk zijn Zuid-Hollands kampioen in licentieklasse F geworden.
Zondag 12 januari vonden in Schiedam de Zuid-Hollandse kampioenschappen Tafeltennis voor senioren vanaf 16 jaar plaats. Verdeeld over 56 tafels werd er volop strijd geleverd. TTV Reeuwijk, dé tafeltennisvereniging van Boskoop, Bodegraven en Reeuwijk, was vertegenwoordigd met zes spelers.

REGIO - Eerste team en tweede team-spelers André van der Laan, Marco Broer, Dennis Cornelisse, Ard Swarts en Cees Voordouw en Reeuwijk 3 speler Jeroen Raaphorst vertegenwoordigden de Reeuwijkse kleuren.

Na de poulefase strandden Raaphorst en Van der Laan in de kwartfinale van het enkelspel. Cornelisse wist tot de halve finale door te dringen, maar kon geen vuist maken tegen Krijn Rodenburg van SVN. Rodenburg kwam vervolgens in de finale de volgende Reeuwijker tegen. Cees Voordouw maakte er een spannende partij van en won uiteindelijk de beslissende vijfde game met 11-9 en mag zich Zuid-Hollands Kampioen 2020 noemen.

In het dubbelspel licentieklasse F was TTV Reeuwijk zo mogelijk nog succesvoller. Daar werd de finale gespeeld door twee Reeuwijkse duo’s. Van der Laan en Cornelisse namen het op tegen Broer en Voordouw. In 4 games werd het pleit beslecht in het voordeel Marco Broer en Cees Voordouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden