Werk zoeken? Maak eerst je hoofd leeg

Je kunt je baan verliezen door allerlei redenen. Je contract wordt niet verlengd of er spelen bijvoorbeeld dingen op werk of in de privésituatie die er voor zorgen dat je je baan niet kunt behouden.

Alphen a/d Rijn - Bij de meeste mensen is werk een belangrijk onderdeel van hun leven, op het moment dat dit wegvalt, valt er een gat. Als je weer op zoek gaat naar werk, is het fijn om met een schone lei te kunnen beginnen. Maar hoe ga je om met lopende zaken in je privéleven in deze zoektocht, eerdere frustraties, zodat ze je niet belemmeren op weg naar een andere of nieuwe baan. Kortom: hoe maak je je hoofd leeg om weer goed te kunnen zoeken naar werk. Deze informatiesessie wordt gegeven door specialisten Stephanie Ratcliffe en Jeaninne Speckman van Stichting Lumen en vindt plaats op dinsdag 28 januari van 14.00 – 16.00 uur, Ambonstraat 1c. Kosten voor deelname is 12,50 euro (niet-leden 15 euro). Vooraf inschrijven, want vol = vol.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor deelname of meer informatie:
www.werkvindenalphen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden