Polderuitzicht bij kinderpraktijk Villa Hoep
Polderuitzicht bij kinderpraktijk Villa Hoep (Foto: Villa Hoep)

Kinderpraktijk Villa Hoep blijft in Hazerswoude-dorp

Hazerswoude-Dorp - Kinderpraktijk Villa Hoep biedt hulp bij opvoeden en opgroeien. De praktijk was tot voor kort gevestigd in de Liefsfabriek, die recentelijk moest sluiten. Jantine en Else Marij hebben een nieuwe plek ingericht tot een uitnodigende en bijna feestelijke plek, met uitzicht op de prachtige polders van Hazerswoude-Dorp en omstreken.

"Hier willen we vieren dat de (h)echte verbinding tussen ouder en kind uniek en waardevol is. Er zijn momenten tijdens het opgroeien en opvoeden dat vieren niet vanzelfsprekend is. Door gedragsproblemen, echtscheiding, overlijden, ziekte of verhuizing kunnen er zorgen zijn. Samen met kind en ouder ontdekken we op een speelse en creatieve manier wat er nodig is in een situatie."

Ouders kunnen zonder doorverwijzing terecht bij de kinderpraktijk. De limonade uit de streek, het atelier winkeltje met kringloopvondsten, de duurzame producten en het speelgoed gemaakt in de sociale werkplaats omlijsten het geheel.

Mail naar voeljewelkom@villahoep om te informeren of het hulpaanbod passend is in jou situatie. Of neem een kijkje op de website; www.villahoep.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden