Foto:

Feestelijke opening jubileumjaar Benthuizer TennisClub

Benthuizen - Op zondag 5 januari is het jubileumjaar van de Benthuizer Tennisclub voorafgaand aan het Nieuwjaarstoernooi feestelijk geopend. BTC is 50 jaar geleden, op 10 september 1970, opgericht en dat gaat de tennisvereniging uit Benthuizen dit jaar groots vieren.

Jubilarissen in het zonnetje gezet!

Zes leden van BTC (Rifka Krol, Sharida Imamdi, Mark Bijsterbosch, Paul Voorduin, Arthur Peeman en Xander Priem) worden ook het komend jaar 50. De jubileumcommissie had de jubilarissen maar ook Arnold van der Zwet en Matty van Houten (leden van het eerste uur) uitgenodigd om bij de opening van het jubileumjaar aanwezig te zijn. Ook aan de jeugd was gedacht!
De twee jongste leden van BTC, Femke Uitenbroek en Lars van der Meer waren er ook bij. Uit handen van voorzitter Aad Arens kregen de jubilarissen, Arnold, Femke en Lars een leuk tenniscadeau en voor Matty was er een bloemetje. Daarna gingen Rifka, Sharida, Mark, Paul, Arthur, Xander en Arnold de baan op om geheel in jubileumstijl met houten rackets een aantal rally's te slaan en zo ons jubileumjaar te openen!

Het bestuur van BTC zal ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum op donderdag 10 september 2020 een receptie houden voor genodigden. Op zaterdag 12 september 2020 pakt de vereniging groots uit met een feestdag voor al haar leden.

Nieuwjaarstoernooi BTC

Nadat er geproost was op een voor de Benthuizer Tennis Club bijzonder aankomend jaar ging het Nieuwjaarstoernooi van start. Zestien koppels speelden onder goede weersomstandigheden leuke en spannende wedstrijdjes van 20 minuten.

Tijdens de prijsuitreiking was er voor elk koppel een lekkere prijs, chocolade(melk), oliebollenmix, etc. Maar de mooiste prijs ging met Sebastiaan en Reinier Vollenga mee naar huis: de wisselbeker. Die mag bij Sebastiaan en Reinier een jaar op de schoorsteenmantel staan!

Het volgende toernooi staat volgende maand alweer op het programma. Op zondag 16 februari 2020 kunnen de leden weer de baan op tijdens het Snerttoernooi.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden