Prijzen gemaakt door Goud&Zo.
Prijzen gemaakt door Goud&Zo. (Foto: )

Telermaat Open; een geslaagd en gezellig tennistoernooi voor boomkwekers

Boskoop - Afgelopen weekend hebben de nationale kampioenschappen voor boomkwekers, ook wel de Telermaat Open, plaatsgevonden. Een tennistoernooi voor iedereen die werkzaam is in de boomkwekerij, hun partners en inwonende kinderen.

Met ruim 100 deelnemers was het toernooi gezellig gevuld. Er is in verschillende categorieën gestreden voor de titel, namelijk in het gemengd dubbel, de dames dubbel en de heren dubbel. Beide dagen hebben de tennisbanen constant vol gestaan en hebben we mooie wedstrijden voorbij zien komen.

Naast alle strijd op de baan was er uiteraard ook ruimte voor gezelligheid. Op vrijdag konden alle deelnemers genieten van een heerlijk Mexicaans buffet en zorgde de DJ, die draaide met ouderwets vinyl, er voor dat het lang gezellig bleef in Sportcentrum midden Boskoop.

Zaterdag was het tijd voor de halve finales en finales, spannende wedstrijden die het publiek wisten te vermaken. De winnaars gingen naar huis met een mooie prijs, namelijk bonnen voor Brasserie m'n Schoonouders en bekers die helemaal pasten bij het toernooi, gemaakt door Goud&zo.

Alle winnaars op een rijtje: Anouk Weijer & Liselot Weijer (Dames dubbel), Cristelle Fase & Peter Zevenhoven (Gemengd dubbel 6), Mirjam & Jos Straathof (Gemengd dubbel 7), Emmy & Maas van Bruggen (Gemengd dubbel 8), Jan van Gulik & Matthijs de Vries (Heren dubbel 6), Jim & Ray van Lint (Heren dubbel 7) en Dannus Bijland & Cees van Soest (Heren dubbel 8).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden