Timios kon weer juichen.
Timios kon weer juichen. (Foto: Leo Ernst)

Timios wint weer op eigen bodem

Na de winterstop kon Timios dames 1 zich opmaken voor de tweede seizoenshelft en stond Kalinko op het programma.

Boskoop - De eerste set begon goed en Timios kon een klein gaatje trekken naar 11-8, maar Kalinko wist bij te blijven en zelfs vóór te komen op 15-19. De servicedruk werd opgevoerd, maar Timios kon niet voorkomen dat de setwinst naar de Hagenezen ging (21-25).

De tweede set had Timios de zaken beter op orde en kon de service tot 10-1 aan eigen kant gehouden worden. Kalinko kwam nog gevaarlijk terug naar 16-12, maar deze keer wist Timios de set te pakken (25-16).

De derde set ging redelijk gelijk op tot 8-8, maar daarna ontstonden er veel fouten aan de kant van Kalinko en wist Timios uit te bouwen naar 19-9. Dat gaf het team niet meer uit handen (25-15).

In de vierde set keken de dames van Timios snel tegen een achterstand van 0-5 aan en werden er meer fouten gemaakt. De achterstand van 12-21 was te groot om nog een vuist te kunnen maken en deze set werd verloren met 18-25.

De jeugdige talenten van Timios konden zich opmaken voor de beslissende vijfde set. Aanvallend wist Timios het verschil te maken en de vechtlust werd beloond. De dames konden de set binnenhalen met 15-10, een verdiende winst van 3-2 op Kalinko.

Meer berichten