vlnr: Yvonne van Dam-Vermeer, Jolanda Moerings en Manon van den Oord.
vlnr: Yvonne van Dam-Vermeer, Jolanda Moerings en Manon van den Oord. (Foto: Edith Op de Woerd)

Ondernemers samen voor elkaar

Edith Op de Woerd

Ondernemersnetwerk Boskoop

Vier Boskopers hebben het initiatief genomen om een netwerk op te zetten voor ondernemende mannen en vrouwen in Boskoop: Samen voor Elkaar. De initiatiefnemers willen zo een plek creëren voor ondernemers om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te ondersteunen. Dinsdagavond 14 januari om 19.30 uur vindt de eerste bijeenkomst plaats in MFC de Plantaan. Alle Boskoopse ondernemers zijn uitgenodigd.

Boskoop - De starters van dit ondernemersnetwerk zijn Jolanda Moerings, Yvonne van Dam-Vermeer, Beppie Vermeulen en Manon van den Oord, vier vrouwen die een eigen onderneming in Boskoop hebben. De ondernemers willen met Samen voor Elkaar vooral van betekenis zijn voor elkaar en daarnaast voor de Boskoopse gemeenschap. Daardoor ontstaat een win-win situatie.

Samen voor Elkaar

Door elkaar beter te leren kennen is het mogelijk het netwerk van de ondernemers te verstevigen en uit te breiden. Manon: "Het hoofddoel is dat door onze bijeenkomsten zowel de ondernemer als de onderneming kan groeien. We kunnen elkaar versterken."

Jolanda: "Door het netwerk worden je bedrijf en jijzelf meer zichtbaar. Je kunt elkaar ondersteunen bij hulpvragen en gebruik maken van elkaars contacten en expertise."

Yvonne: "Als ondernemer zonder personeel heb ik er behoefte aan om af en toe eens stil te staan bij mijn eigen onderneming. Hoe kijkt een andere ondernemer tegen mijn bedrijf en mijn ondernemersvragen aan? Een frisse blik kan heel verhelderend werken."

Maatschappelijke ambitie

Het netwerk heeft voor ogen om ook van betekenis te zijn voor de inwoners van Boskoop. Yvonne noemt een voorbeeld: "In deze tijd worden er bij de ondernemers diverse kerstpakketten afgeleverd door onze leveranciers. Hoe mooi zou het zijn als deze pakketten bij inwoners terecht komen die anders nooit iets cadeau krijgen? Door ons gezamenlijke netwerk kunnen we er achter komen wie we blij kunnen maken met dit soort gestes." De precieze invulling van de maatschappelijke ambitie ligt nog niet vast. Het is een van de thema's om uit te werken tijdens de maandelijkse bijeenkomsten.

Dinsdag 14 januari 2020

De startbijeenkomst van ondernemersnetwerk Samen voor Elkaar is op dinsdag 14 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur in MFC de Plataan. Ondernemers zijn welkom om hieraan deel te nemen. Tijdens deze avond kunnen zij zich een beeld vormen van het netwerk en bekijken of het netwerk een meerwaarde is voor hun onderneming.

Meer informatie

Yvonne van Dam-Vermeer: 06 – 24 52 93 65.

Aanmelden kan via bovenstaand nummer of via een mail naar: ondernemersnetwerkboskoop@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden