De trofeeën van de publieksprijs, juryprijs en 3d prijs
De trofeeën van de publieksprijs, juryprijs en 3d prijs (Foto: Frank Snijdewint)

Prijsuitreiking Creatief Boskoop

Boskoop - De stemmen zijn geteld en de wedstrijdtentoonstelling ‘Creatief Boskoop’ wordt op zaterdag 14 december om 11 uur afgesloten in de bibliotheek Rijn en Venen aan de Babsloot 7 te Boskoop. De Boskoopse kunstschilder Ton van Steenbergen zal als één van de juryleden van dit jaar, de juryprijzen bekend maken. Voorzitter Hellen Snoek zal de publieksprijzen aan de winnaars overhandigen.

Vanaf 10 uur zijn er diverse activiteiten in de bibliotheek onder de naam ‘Schitterende Seniorendagen’ Er staan warme chocolademelk en kerstkransjes klaar die worden uitgeserveerd door RAS Catering. The X-mas Vocals een a capella kerstkoor van 9 zangers gekleed in Charles Dickens stijl zullen zowel authentieke als moderne kerstnummers ten gehore brengen. Voor iedereen die het leuk vindt is er een mogelijkheid om kerstballen te versieren voor de Joris kerstboom.

U bent van harte welkom op deze feestelijke ochtend! Voor meer informatie over de expositie of over de activiteiten in de bibliotheek kunt u terecht op www.boskoopcreatief.nl of www.bibliotheekrijnenvenen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden