Team DUO 2 behaald kampioenschap

Waddinxveen – De laatste ronde van de najaarscompetitie is gespeeld bij tafeltennisvereniging Kwiek. Het is team DUO 2 gelukt om kampioen te worden in de 3e klasse. Niels Marchand en Anita de Jong moesten bij aanvang van de wedstrijd tegen Scylla nog 2 punten halen om het kampioenschap veilig te stellen. Het werd een moeilijke avond, maar het is ze uiteindelijk gelukt. Met 1 punt verschil op Reflex (L) zijn ze bovenaan geëindigd in de poule.

Team 1 speelde uit tegen Vriendenschaar. Wim van Wageningen wist als enige een wedstrijd te winnen, zodat er met 9-1 verloren werd. Bij Team 2 was de uitslag tegen Salamanders hetzelfde. Team 3 heeft knap van koploper DHC met 4-6 gewonnen. Team 4 wist een gelijkspel tegen koploper PITT’75 te spelen maar uiteindelijk komen ze 2 punten tekort om degradatie te ontlopen. Team 5 heeft tegen koploper TOGB 7-3 verloren.

Team DUO 1 heeft deze week 2 wedstrijden gespeeld. De inhaalwedstrijd tegen Trefpunt werd met 5-0 gewonnen en de andere wedstrijd was uit tegen Alexandria. Uitslag 1-4. Alleen het dubbelspel werd verloren. Team DUO 4 speelde uit tegen Vriendenschaar 4-1. Helaas resulteerde dit in een laatste plaats in de poule.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden