Floreant blijft winnen

Boskoop - Als koploper in de vierde klasse C was Floreant aan zijn stand verplicht de uitwedstrijd tegen laagvlieger Stolwijk te winnen. De eerste helft hield de zeer jeugdige ploeg van Stolwijk dapper stand, maar verloor uiteindelijk toch met 0-2.

In de eerste helft hadden de Boskopers het knap lastig tegen een compact spelend Stolwijk. Na 21 minuten opende Jeffrey Hilgeman weliswaar de score na Stolwijks balverlies, maar de thuisploeg had ook de nodige kansen om op gelijke hoogte te komen. De grootste kans was voor Simon Bos. Tot verdriet van alles wat Stolwijk was, slaagde hij erin voor open doel te missen.

In de tweede helft liet Floreant overduidelijk zien dat het de betere ploeg was, maar er werd nog slechts eenmaal gescoord. Bruce Tol tekende zijn eerste treffer van het seizoen aan door een hoekschop van Jeffrey Hilgeman binnen te koppen.

Floreant heeft na de negende overwinning op rij nog altijd geen verliespunt geïncasseerd en blijft de trotse koploper, op vijf punten gevolgd door nummer twee Bergambacht. Op 30 november speelt Floreant zijn tiende wedstrijd in eigen huis tegen Cabauw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden