Flight to the Rolling Stones
Flight to the Rolling Stones (Foto: Onbekend (aangeleverd door band))

Rolling Stones Tribute band in J.C. The Cube

Zaterdag 23 november staat Flight to the Rolling Stones op hét poppodium van Boskoop! Flight to the Rolling Stones is, zoals de naam al doet vermoeden een Rolling Stones Coverband. en niet de minste! De bandleden hebben ruimschoots hun sporen verdiend.

Peter Vermeij , zang en harmonica, werd bekend in de jaren 80 door zijn Jagger sound in de “Stars on 45” Rolling Stones medley. Ook heeft Peter vele commercials ingezongen waar Stones muziek werd gebruikt.

Meestergitarist Hans Hollestelle, is een van de eerste en beste sessiemuzikanten van Nederland. Ook een bekend producer en arrangeur . Hij stond als tiener al met zijn band de Torero`s in het voorprogramma van de Beatles. Ook heeft hij gespeeld in Sandy Coast, Rainbow Train, Ekseption , Spin en toert met Peter Koelewijn en zijn Rockets door Nederland. Zijn gitaarsolo`s zijn een begrip bij de fans. Gitarist John Baltus is geen onbekende muzikant in de Haags muziekscene. Zo leidt hij al jaren lang jamsessies en heeft in diverse bands gespeeld. John is een grote fan van de Rolling Stones. Willem Augustijn speelt de basgitaar, hij heeft gespeeld bij Big John Russel en de Wim Bielers Q-band. Ook heeft hij bij Anouk gespeeld .Hij speelt nu regelmatig met andere bekende muzikanten in diverse projecten o.a. met Polle Eduard, Jaap de Jonckheere, Bas Paardekooper. Een fantastische bassist! Drummer Erik Pronk is zeer bekend in het Haagse muziekwereldje mede door het leiden van vele sessies en zijn veelzijdige drum kwaliteiten. Heeft gespeeld bij Billy the Kid , Livin`Blues en samen met Willem bij Anouk. Wordt regelmatig gevraagd met muziekprojecten mee te doen.

Kortom, een band die je niet wilt missen. Locatie: The Cube, Reijerskoop 4a. Kaarten zijn uitsluitend aan de avondkassa verkrijgbaar en kosten 6 euro. De zaal gaat open om 20.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden