Gabry van Leeuwen van Succes Fit.
Gabry van Leeuwen van Succes Fit. (Foto: Lisette Vink)

In de winter in de avond buiten sporten juist heerlijk!

Boskoop - Gabry van Leeuwen van Succes Fit verzorgt twee avonden en een ochtend in de week bootcamplessen in Boskoop. Naarmate de warme seizoenen passeren en koude zich aandienen, blijft het voor de deelnemers desondanks een ultiem moment van de week om even alles te laten voor wat het is. Als je begint met de les merk je al gauw weinig meer van de kou. Ook de luchtvochtigheid is nu dermate gunstig dat je mogelijk betere prestaties neerzet. En na dagen van plensbuien is er tijdens het sportuur vaak geen enkele druppel regen. Echte sporters laten zich niet afschrikken door een buitje.

Hoewel iedereen op zijn eigen niveau beweegt, vindt Gabry het natuurlijk wel een spreekwoordelijke 'sport' om mensen uit te dagen in hun mogelijkheden. Dat doet ze door middel van het bespreken van hun denkpatroon en het laten zien dat 'denken' mensen soms heel erg begrenst. Ook via haar Facebookpagina heeft Gabry sinds kort een Mindset Fitheid Training, waarin ze onderwerpen beter toelicht door voorbeelden te geven. Door het omzetten van denkwijzes gaan barricades van onmogelijkheden opzij en komen nieuwe prestaties nu wel aan de orde.

Zo had Gabry laatst een deelneemster die van plan was in haar vrije tijd een ronde van 5 kilometer hard te lopen. Ze merkte dat het lopen zo lekker ging dat het zelfs twee rondes werden met nog een aantal kilometers daar bovenop. Al met al had ze bijna 12 kilometer gerend. Ongekend! Gabry wordt zo trots als mensen zichzelf het moment gunnen om even helemaal niets te moeten en alleen maar te bewegen en te genieten. En dan doen ze ook nog zichzelf versteld staan met dit resultaat! Daar wordt ze helemaal blij van!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden