Foto:

NIEUW in Nieuwkoop! Boutique met dameskleding & accessoires!

Nieuwkoop - Recent is Julia de Groot haar eigen dames boutique gestart in Nieuwkoop. Na succesvol haar opleiding tot professionele danseres en vastgoedstyliste te hebben afgerond heeft ze ook haar droom van een eigen boutique verwezenlijkt.

Juulzz is gevestigd naast Enjoy and Live een babyspeciaalzaak die heel veel heeft op het gebied van baby's, speelgoed, kinderkleding en cadeaus voor volwassenen. Door beide winkels als één pand te laten heeft Julia de kans gekregen om naast het runnen van Juulzz ook een aantal dagen te werken als danseres en haar eigen vastgoed styliste bedrijf op te zetten. Op de dagen dat Julia haar andere werkzaamheden uitvoert runt haar zus Lisa ook Juulzz.

Ik besef dat ik in een hele luxe positie verkeer. Juulzz is tijdens de dagen dat ik er niet ben in hele goede handen. Lisa maakt het voor mij mogelijk om alles wat ik leuk vind te kunnen doen.

Bij Juulzz vindt je kleding voor volwassenen en jong volwassenen met merken zoals ambika, C&S, forever friday en het fantastische merk Loavies. De meeste kleding vindt je normaal gesproken alleen online en zeker Loavies vind je nog bijna niet in winkels. Nu is het mogelijk om zonder verzendkosten mooie kleding te zien, te voelen, te passen en je te laten adviseren. Naast kleding worden er ook tassen, riemen, schoenen, sieraden, haaraccessoires en andere mode accessoires verkocht.

Bij Enjoy and Live vindt u merken zoals Noppies, Bess, Feetje, little Dutch, happy horse, Jubel, Sturdy, leesboeken, houten speelgoed, baby verzorgingsproducten, Sophie de Giraf en nog veel meer. Voor volwassenen kunt u terecht voor de producten van mijn stijl, geëtiketteerde wijnflessen, herinnering potten, cadeau pakketten en nog meer leuke producten. Cadeaus met echt cadeau prijzen.

Zeer de moeite waard om beide winkels te bezoeken aan de Dorpsstraat 95 en 97 in Nieuwkoop. De zussen Julia en Lisa staan u graag te woord. Ook helpen ze je graag bij je keuze en pakken alles mooi in. Daar kan geen internetwinkel tegenop!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden