Op deze bijzondere dag zijn alle kinderen welkom.
Op deze bijzondere dag zijn alle kinderen welkom.

Cadeau voor ouders, kinderen en de voedselbank

Een cadeau voor ouders en hun kinderen tijdens het Black Friday-weekend. Kindercentrum De Rietkraag in Boskoop vangt op zaterdag 30 november kinderen gratis op. Zo kunnen ouders op hun gemak shoppen of lunchen. En daarbij denken ze ook aan de voedselbank.

Werk dat nog af moet voor het einde van het jaar, cadeaus of boodschappen kopen voor de feestdagen: het zijn drukke maanden. Bij Kern Kinderopvang geven ze om die reden kinderopvang cadeau tijdens het Black Friday-weekend. Alle kinderen tot dertien jaar zijn op zaterdag 30 november van harte welkom op Kindercentrum De Rietkraag. Daar zorgen de pedagogisch medewerkers voor een leuk feestje, lekker eten en uitdagende activiteiten. De jongste kinderen kunnen een middagdutje doen. Ondertussen vermaken de ouders zich met waar ze zelf zin in hebben.

Iedereen is welkom
Op deze bijzondere dag zijn alle kinderen welkom. Dus ook niet-klanten van Kern Kinderopvang. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes kunnen dus allemaal mee. De opvang is die dag gratis. Aanmelden kan op www.swkgroeppas.nl.

De voedselbank
De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom verzamelt de kinderopvang die dag houdbare voedingsmiddelen voor de voedselbank. Op de locaties staat deze dag een krat. Wie wil, kan een bijdrage leveren.

Over Kern Kinderopvang

Kern Kinderopvang biedt veilige, vertrouwde en inspirerende opvang voor kinderen in de leeftijd tussen 0 en 13 jaar. Kern Kinderopvang hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit en heeft een vooruitstrevende pedagogische visie. De aandacht gaat uit naar een evenwichtige ontwikkeling van het individuele kind. Hierdoor vinden kinderen makkelijker een eigen plaats in de samenleving waardoor zij ook later in hun leven beter functioneren.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden