Walt Disneys’ Frozen 2
Walt Disneys’ Frozen 2 (Foto: )

De feestmaanden beginnen in Castellum

Alphen aan den Rijn - De verlanglijstjes zijn naar Sinterklaas gestuurd, de straten voorzien van feestelijke straatverlichting: Alphen is klaar voor de feestmaanden. Ook Castellum heeft voor november en december een programma samengesteld om van te watertanden. Zo wordt op zondag 24 november groots gevierd dat Sesamstraat 50 jaar bestaat met een vrolijke familievoorstelling.

Ook in de bioscoop zijn de laatste maanden van het jaar extra feestelijk. Om de intocht van Sinterklaas te vieren mogen kinderen die op zaterdag 16 november naar de bioscoop gaan hun schoen zetten. En beleeft Huisvrouwen Bestaan Niet 2 haar feestelijke première in Castellum op woensdag 27 december. Een dag voor de landelijke première is de film al tijdens een exclusieve Ladies Night in Alphen te zien. Vanaf 20 november starten de Blockbuster Filmweken. Tot en met de Kerstvakanties gaan er wekelijks grote films in première.

Om de komst van Frozen 2 te vieren geeft Castellum gratis kaarten weg voor de film. Op zaterdag 23 november heeft Elsa leuke prijzen bevroren! Op het Rijnplein staan tussen 13.00 en 16.00 uur allerlei ijsblokken met een leuke inhoud! Zo zijn er verschillende filmkaartjes en popcorn vouchers verstopt in ijsblokken.
Wie slim is, kan ze ontdooien en wint!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden