Corry heeft het soort stem dat je nooit vergeet.
Corry heeft het soort stem dat je nooit vergeet. (Foto: )

Kippenvel bij Ierse topzanger Peter Corry

Alphen aan den Rijn - De Ierse zanger en musicalster Peter Corry is niet alleen een grote naam op West End – het Londense musical- en theaterwalhalla – ook Nederland heeft hem in het hart gesloten. The 'master of musicals' en Ierse folk-singer Peter Corry komt op woensdag 27 november voor een exclusief concert naar Castellum.

Corry heeft het soort stem dat je nooit vergeet. Zo'n geluid, dat je trommelvlies aangenaam doet trillen en dat je een prettige variant van kippenvel bezorgt. 'One of the great Irish voices of this time or any other', aldus de Belfast Telegraph. Het zegt alles over de faam die de Ierse zanger Peter Corry in eigen land geniet. Zijn talent openbaart zich niet alleen in de ballads en folksongs uit de mystieke Keltische bakermat. Corry schittert met regelmaat in de Grand Opera House in Belfast en beweegt zich soepel in genres als rock en jazz. Na eerdere Nederlandse successen met The Magical Rhythms en The Celtic Rhythms komt Corry nu solo naar ons land, ondersteund door zijn eigen orkest. Hij dompelt u onder in romantische Ierse sferen en laat u kennismaken met de nachten in Ierland vanaf het moment dat de zon in de zee zakt.

Voor het concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar, ze zijn te bestellen op de website van het theater www.theatercastellum.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden