"We doen alles om de beste (ver)koop van een huis te realiseren."
"We doen alles om de beste (ver)koop van een huis te realiseren." (Foto: )

Van der Sijs viert jubileum

Op 1 november bestaat Van der Sijs woningmakelaardij precies 10 jaar. De maand november staat dan ook in het teken van fijne traktaties voor nieuwe én bestaande klanten. Angela Boom, NVM-makelaar bij Van der Sijs: "Wij zijn heel blij met het vertrouwen dat mensen ons telkens weer geven. Het verkopen of aankopen van een huis blijft echt iets bijzonders in een mensenleven en wij mogen er steeds weer bij zijn. Dit is een heel mooi moment om onze waardering eens goed uit te spreken."

HAZERSWOUDE-DORP - Daarom heeft Van der Sijs tijdelijk extra's voor zijn klanten in de maand november. "Wij nemen wat lekkers mee bij een gratis waardebepaling en onze klanten maken kans op een eindschoonmaak van het verkochte huis, een klusbon of een bon van Sonneveld."

Wanneer het bedrijf terugkijkt op de afgelopen 10 jaar, blijkt dat er een hoop is veranderd in de woningmarkt, maar niet het plezier. "We hebben al van alles meegemaakt en het blijft altijd zo ontzettend leuk om vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen! Wij staan altijd voor zinvolle adviezen, afspraak is afspraak en 100% inzet om een woning goed onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Ook het bijstaan van mensen bij het aankopen van een huis is een mooi proces omdat je mensen met raad en daad kunt bij staan. Wij verkopen geen stenen, maar een thuis."

www.vdsm.nl/verjaardag

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden