Frank Hollak
Frank Hollak (Foto: TTV Avanti)

Avanti heren 1 speelt gelijk

Hazerswoude-Dorp - Zaterdag 9 november kwam Heren 1 tot een zwaarbevochten 3-3 gelijkspel tegen de bezoekers van Tempo-Team. Het in grote getalen gekomen publiek kon wederom genieten van mooie wedstrijden van het hoogste niveau in de kolkende SafeCon Arena.

Voor de pauze ging het allemaal vrij moeizaam bij de azzuri. Ruan Greyling en Simon Goessens gingen er vrij dik af tegen Mark Smith en Yana Timina. Gelukkig was het toen de beurt aan Frank Hollak. Met zijn beruchte blokballen was hij John Scott over 5 sets de baas. Stand: 1-2. Na de pauze kwam een beter spelende Ruan niet verder dan gamewinst tegen Yana. Man van de dag Frank wist daarna Smith te verschalken en Simon completeerde het slotakkoord met een eenvoudige overwinning op Scott.

Zowel het dames team als de overige landelijke teams speelden dit weekend wedstrijden. Op zaterdag 23 november speelt Avanti heren 1 thuis tegen ProActief Hilversum. Dames 1 speelt dan thuis tegen DHC. De aanvang is om 15.00 uur en iedereen is welkom. De toegang is gratis.

Kom drie keer gratis spelen bij Avanti

Wil jij ook een keer komen tafeltennissen bij Avanti in Hazerswoude-dorp? Kom drie keer gratis meespelen! Kijk op www.ttvavanti.nl voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden