Medailleregen voor Gymvereniging Boskoop

Waddinxveen - Zaterdag 9 november is de Jump-Inn, springwedstrijd op E-niveau, bij Toos Plaza zeer goed verlopen voor de recreanten groep 6/7 (a1 en A2)en groep 7/8 van Gymvereniging Boskoop. Voor sommige hun 1ste wedstrijd, best spannend met wel 100 deelnemers in een volle gymzaal, met deels ingerichte turnzaal.

Met 22 turn(st)ers verdeeld over 3 groepen wordt er gesprongen op 3 onderdelen t.w. lange mat, trampoline en trampoline-kast. De 1ste ronde start Boskoop A1 op de lange mat, zij scoren het hoogst van allen deze middag en winnen goud op dit onderdeel . Boskoop A2 heeft hetzelfde wow effect en is goed voor zilver. Ook team Boskoop 8/1 doet het goed en netjes en halen eveneens goud op de lange mat in hun categorie. De trampoline sprongen zijn goed voor goud groep A1, groep A2 wordt 6e en groep 8/1 ontvangt hiervoor een bronzen plak. Het moeilijkste onderdeel de trampoline-kast wordt voor onze turnsters van groep 8/1 beloont met een zilveren medaille en groep A2 verdient terecht brons, groep A1 wordt op dit onderdeel 5e. Wat een medaille regen 7 stuks, super trots op alle turn(st)ers, met als toetje de Jump-inn beker voor onze groep A1,voor de hoogste scores van de dag.

Op zaterdag 23 november is het de beurt aan onze adspiranten van gymvereniging voor de D-springwedstrijden. G.V. Boskoop is goed op dreef en volop in beweging!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden