Foto:

Groot schoolconcert van Ichthusschool met Harmonievereniging Excelsior!

Boskoop - De Ichthusschool heeft een groots muziekproject afgesloten na weken van voorbereiding. Samen met muziekdocenten van Harmonievereniging Excelsior uit Boskoop, dirigent Bart Roobol en een aantal leden van de Koninklijke Landmacht, werd er een prachtig concert neergezet.

De afgelopen maanden was er een nauwe samenwerking tussen dirigent Bart Roobol, dirigent van Harmonievereniging Excelsior, en de Ichthusschool met als afsluiting een prachtig concert waaraan alle leerlingen deelnamen in de hal van Bredeschool Snijdelwijk. Zo hebben de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 op echte instrumenten les gehad. De leerlingen mochten kiezen uit trombone, klarinet en slagwerk en studeerden hiermee liedjes in. Ook de andere groepen mochten op een klein slagwerkinstrument meespelen.

Bart Roobol werkt als musicus bij de Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht en heeft samen met enkele collega's een aantal nummers laten horen. Ook heeft hij samen met de leerlingen van de Ichthusschool gemarcheerd en het Wilhelmus gezongen.

Nadat alle leerlingen met hun instrument hadden opgetreden volgde aan het einde het slotstuk waaraan iedereen heeft meegedaan. Het was een grandioos succes!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden