Info avond SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

Op woensdagavond 20 november organiseert de SamenLoop Alphen een informatieavond in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. De avond, in een commissiekamer op de eerste verdieping, is bedoeld voor iedereen die erover denkt om mee te doen op 16 en 17 mei 2020 of dat al zeker weet. Kortom, voor teamcaptains, teamleden en vrijwilligers.

De zaal is open om 19.15 uur. De avond begint om 19.30 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. Het belooft een afwisselende avond te worden waarin ervaringen uit de vorige edities worden gedeeld en er veel ruimte is om vragen te stellen bij de diverse commissies.

Op 16 en 17 mei 2020 is de SamenLoop voor Hoop in Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven. Voor de organisatie van zo'n evenement is veel menskracht nodig, om het succes van de voorgaande edities op z'n minst te evenaren en misschien ook wel te kunnen overtreffen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden