Het optreden tijdens A-meezing vrijdag in het voorjaar van 2019.
Het optreden tijdens A-meezing vrijdag in het voorjaar van 2019. (Foto: )

Verjaardagsconcert Harmonie Excelsior

Boskoop - Harmonie Excelsior bestaat dit jaar 120 jaar en dat vieren zij! Na het succes van de A-meezing vrijdag in het voorjaar, een bomvolle play-in in september, is het aankomende vrijdag weer feest. Harmonie Excelsior geeft dan een verjaardagsconcert. En wie jarig is, die trakteert. De entree is gratis!
De vereniging koppelt een goed doel aan het verjaardagsconcert. De locatie van de festiviteiten is namelijk bij Ipse De Bruggen in Zwammerdam. Zo stellen we de bewoners van Ipse De Bruggen in de gelegenheid om te fantastische muzikale avond te beleven en gezellig mee te feesten.

Het harmonieorkest, opleidingsorkest C-Akkoord en beginnersorkest B-Groot zullen allemaal wat laten horen. Voor B-Groot is het zelfs het eerste optreden ooit. In de pauze zal Saxcelsior, een saxofoon kwintet van Excelsior, de muzikale omlijsting verzorgen. Een zeer gevarieerde en muzikale feestavond! Het toetje van de avond word nog even stil gehouden, want dat is zelfs voor het orkest een verrassing. Een verjaardagsfeest wat u niet wilt missen!

Graag tot vrijdag 8 november bij Ipse De Bruggen aan de Spoorlaan 19 te Zwammerdam. De entree is gratis en we beginnen om 19.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden