Christel Petiet.
Christel Petiet. (Foto: TTV Avanti)

Play-offs voor Avanti Dames 1

Zaterdag 2 november heeft Dames 1 in een directe confrontatie met De Toekomst een plek bij de eerste vier veilig gesteld. Door de 6-4 overwinning komen de dames de komende weken uit in de play-offs in de 1e divisie!

Hazerswoude-Dorp - De 6-4 overwinning in het pittoreske Lochem was het gevolg van een mooie teamprestatie. De overtuigende Anthira van Wensveen wist wederom haar 3 wedstrijden eenvoudig in winst om te zetten. Nena Zantman voegde hier 2 overwinningen aan toe. Het 6e punt kwam op naam van Christel Petiet. Door de overwinning staan de dames op een 4e plek, waardoor de komende weken de returns met DHC, De Treffers en Disnierats gespeeld zullen worden.

Naast het succes van Dames 1 kwamen de reserves van Heren 2 en Heren 3 ook in actie. Heren 2 wist op bezoek bij Smash in Monster een eenvoudige 8-2 zege te boeken. Kopman Patrick Nieuwendijk was goed voor een mooie hattrick. Olaf Stolwijk en Bjorn Pluijm voegden hier beiden 2 punten aan toe. Ook het dubbel was een prooi voor Heren 2, die door de zege nog steeds stevig aan de leiding gaan in de 3e divisie.

Heren 3 ging ietwat teleurstellend met 6-4 onderuit tegen Stede Broec. De steeds beter spelende Steven Pouw wist 2 maal te winnen en stond ook aan de basis van de zege in het dubbelspel. Edu Lamtara voegde hier 1 overwinning aan toe. De met een trainingsachterstand kampende David Saunders bleef, zoals door insiders verwacht, met lege handen achter. De nederlaag heeft geen grote gevolgen voor Heren 3 die op een degelijke 2e plaats bivakkeren.

Wisselend succes bij de jeugdteams
Ook de jeugdteams speelde hun vierde wedstrijd van de competitie. Het eerste team verloor in een derby tegen ATTC met 4-6. Joep won 2 partijen. Ferry voegde hier 1 punt aan toe. Ferry verloor zijn andere 2 partijen ongelukkig in vijven. Martijn bleef helaas met lege handen achter. Ook hij verloor een partij diep in de beslissende game. Onze boys wisten wel de dubbel binnen te halen. Dit team is momenteel op een keurige derde plaats te vinden.

Team 2 wist knap met 6-4 te winnen van nummer 3 Taveri. Thijs stond geen game af en scoorde een mooie hattrick. Kevin voegde hier 2 punten aan toe. Wesley wist ook een partij te winnen. Kevin en Wesley wisten allebei een vijfsetter binnen te slepen. Na de zevende ronde is team 2 op een vierde plaats te vinden.

Team 3 won net als team 2 met 6-4. Jesse en Bianca scoorden 2 punten tegen Smash. Eva wist er 1 te winnen. De dubbel was ook prooi voor ons jongste jeugdteam. Met 1 wedstrijd minder gespeeld te hebben staat dit team nu op een vierde plaats.

Maak ook kennis met tafeltennis
Lijkt het jou ook leuk om een balletje te slaan? Kom gezellig bij ons tafeltennissen, de eerste 3 keer kun je gratis en vrijblijvend spelen of meetrainen. Kijk op www.ttvavanti.nl/trainingen of stuur een email naar bestuur@ttvavanti.nl

Meer berichten