Foto:

Music sCool komt er weer aan!

Hazerswoude-Dorp - Aanstaande vrijdag 8 november organiseert Drumfanfare TTH voor de zevende keer Music sCool: dé kans voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool om kennis te maken met het spelen van een instrument.Tijdens deze leuke, muzikale workshop leer je in een middag de basis van het spelen op een trompet, trombone, althoorn, fluit of drums. En dat niet alleen: 's avonds mag je, samen met de muzikanten van TTH, aan je ouders, opa's, oma's, ooms en tantes laten zien en horen wat je die middag hebt geleerd!

De workshop van Music sCool begint vrijdagmiddag om 16.00 uur in het gebouw van Groene Hart Rijnwoude aan de Sportparklaan in Hazerswoude-Dorp. Het optreden start 's avonds om 19.00 uur. Meedoen is gratis, en tussen de workshop en het optreden door eten we gezellig pannenkoeken met elkaar.

Enthousiast geworden? Stuur een mailtje met daarin vermeld of je trompet, dwarsfluit, drums, trombone of althoorn wilt spelen, je naam en je groep. Dit mag naar musicscool@drumfanfare-tth.nl

Stuur je aanmelding liefst voor vrijdagochtend. Mocht dat er per ongeluk bij ingeschoten zijn kun je vrijdagmiddag alsnog langskomen. Hoe meer muzikale zielen, hoe meer vreugd. Tot vrijdag!

Meer berichten