Solliciteren door een (video)pitch

Alphen a/d Rijn - Tijdens de bijeenkomst van 5 november hoor je hoe belangrijk het is dat je jezelf in één minuut goed kunt presenteren bij toekomstige werkgevers. Michael Scholten begint de bijeenkomst met een introductie van de elevatorpitch. Daarna vertelt Aniek van Son van het eLAB® over videopitchen. Mensen die daarna dieper op deze onderwerpen willen ingaan kunnen op 14 november de workshop over pitchen volgen en een paar dagen later op 18 november is er ook nog een workshop videopitchen. Meer informatie over de workshops is te vinden op werkvindenalphen.nl.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden vinden iedere éérste dinsdagochtend van de maand plaats in de Bibliotheek Alphen Centrum. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door WerkVinden Alphen en duren van 09.30-11.30 uur. Er is altijd een deskundige gastpreker aanwezig die werkzoekenden tips geeft. Ook is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl

Meer berichten