Met ideeën of wensen over de openbare ruimte van het dorp bent u welkom op het wekelijkse spreekuur.
Met ideeën of wensen over de openbare ruimte van het dorp bent u welkom op het wekelijkse spreekuur. (Foto: Peter Franken)

Start nieuw team voor openbaar groen Koudekerk aan den Rijn

Op 18 oktober presenteert Wethouder Van Velzen, dorpswethouder van Koudekerk aan den Rijn, het nieuwe fysieke team. Dit is een vast team van medewerkers van de gemeente dat aan de slag gaat om Koudekerk schoon, heel en veilig te houden.

Koudekerk aan den Rijn - Tot nu toe werkten er vele verschillende mensen aan het de openbaar ruimte in Koudekerk aan den Rijn. Komend jaar gaat dat anders. Er is één team met vaste mensen. De gemeente gaat kijken of we meer maatwerk kunnen leveren bij het beheer van de openbare ruimte.
Inwoners hebben zo een vast aanspreekpunt en de gemeente combineert al het werk in het openbaar gebied.

Iedereen die interesse heeft om het team te ontmoeten is van harte welkom in de Ridderhof (Arie Hogenespad 1 te Koudekerk aan den Rijn) op vrijdagochtend 18 oktober van 10-12 uur. Met ideeën of wensen over de openbare ruimte van het dorp bent u welkom op het wekelijkse spreekuur. Elke vrijdagochtend zitten beheerder Marjolein van de Ven en opzichter Maurits Timmer in het mobiele kantoor naast de AH (tussen 9-12u). Zij zijn ook te mailen op teamkoudekerk@alphenaandenrijn.nl.

Meer berichten