Scholieren Immanuelschool exposeren in De Plataan

Scholieren uit groep 7 en 8 van de Immanuelschool exposeren voor het eerst in MFC De Plataan.

Boskoop - Stichting Boskoop Creatief is initiatiefnemer om kinderen in contact te laten komen met kunst. Tijdens de keuzemiddag hebben de scholieren in groepsverband hun handen uit de mouwen gestoken om wat moois te maken. Ze werken naar aanleiding van het thema 'Sport'.

In totaal zijn er 40 kunstwerken te zien. De expositie wordt officieel geopend op vrijdag 18 oktober om 14.00 uur bij MFC De Plataan. De schilderijen, tekeningen en het 3D-werk is te bekijken t/m 30 oktober.

Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is in volle gang. Er zijn nog plekken beschikbaar om diverse workshops of een cursus te volgen. Ook op muziekgebied hebben we voor jong en oud een nieuwe workshop onder de naam 'Rappen, schrijven en opnemen'. Marjon Wassenaar, eigenaar van Mediabedrijf StreetliveTV en jongerenwerker, leert je met behulp van haar professionele apparatuur hoe je zelf een raptekst maakt en opneemt. De workshop start op 8 november in MFC De Plataan. Wilt u het volledige najaarsprogramma bekijken? Dat kan op www.boskoopcreatief.nl

Meer berichten