Tickets Zomerspektakel bijna in de voorverkoop

Op vrijdag 18 oktober onthult het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer de artiesten die op vrijdagavond 5 juni 2020 komen optreden.

Alphen aan den Rijn - "De kaarten voor deze avond kosten normaal € 37,50 per stuk maar ook dit jaar hebben we uiteraard weer een 'Early Bird'-actie," vertelt voorzitter Stanley de Looze enthousiast. De voorverkoop start zaterdag 2 november, zowel offline als online. "Een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom," aldus De Looze.

Een lachende Stanley de Looze: "Je kunt maar beter vroeg opstaan. De Early Bird-tickets zijn op 2 november tussen 08.00 en 10.00 uur bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk te krijgen inclusief handling- en administratiekosten. Je mag er zoveel kopen als je wilt, al zijn het er 20." Let op, want na 10.00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50.

Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10.00 uur online te koop via de website van www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird-prijs, maar de reguliere prijs. Houd voor de laatste informatie de sociale media van Zomerspektakel aan het Meer, Alphens.nl en de diverse kranten in de gaten.

In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest op 5, 6 en 7 juni. Vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te blokkeren!

Meer weten over Zomerspektakel?

Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en

www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel

en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer.

Meer berichten