Teamfoto JO15-2 (Omar ontbreekt).
Teamfoto JO15-2 (Omar ontbreekt). (Foto: WT)

Geen brug te ver voor Floreant JO15-2!

Na een week vol regen lag er een kortgeknipte, natte grasmat klaar voor de toppers van Floreant JO15-2.

Boskoop - Na een afgelasting, afstraffing en lastige bekercompetitie speelde Floreant JO15-2 nu de tweede wedstrijd in de gewone competitie. Tegen de gasten van Rohda ‘76 werd het buigen of barsten voor Floreant.

Floreant nam direct het initiatief om tot scoren te komen. Diverse aanvallen verder was het echter 0-2 voor de gasten. Onnodig balverlies en falende mandekking waren hier debet aan. Na nog een curieuze bal welke van de doellijn werd gered door de geel/blauwe combinatie, was het uiteindelijk Jaouad die op aangeven van Kevin met een ziedend afstandschot uit de linkervoet de goalie wel wist te passeren. Eindelijk een beloning, maar nog geen punten en pas rust.

Met passie en inzet werd het tweede deel opgepakt om 3 punten bij te schrijven. Duels werden ook wat vinniger en uiteindelijk was het Yasin die de 2-2 kon aantekenen. Geen buitenspel, geen tackels, gewoon rammelen op doel. Rohda was stuk en Giarno wist de 3-2 er in te rommelen. Floreant rook bloed en was na nog een prima redding van Max verder niet meer in gevaar. Rafi, Danick uit een penalty, Rolf en Yasin waren de schutters van de uiteindelijk 6-2.

Meer berichten