Scouts proberen samen met de zendamateurs contact te krijgen met een andere scoutinggroep.
Scouts proberen samen met de zendamateurs contact te krijgen met een andere scoutinggroep.

De Scouting JOTA-JOTI belooft bij de Mr. van Daalgroep dit jaar 'wilde avonturen'

Boskoop - Na een jaar wachten is het weer zo ver: JOTA-JOTI is er binnenkort weer op 18, 19 en 20 oktober. Tijdens deze Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet is het de bedoeling om via radiozenders en internet contact te leggen met andere scoutinggroepen van over de hele wereld. Het is een groots evenement waar jaarlijks zo’n 1,3 miljoen scouts aan meedoen! Zo ook de Boskoopse Scouting Mr. van Daalgroep.

Tijdens dit weekend zijn er voor de scouts spellen en activiteiten die hen laten kennismaken met het wereldwijde scouting-netwerk, via radio- en internetcontact. Het thema van 2019 is: ‘Into the Wild’, dus wie weet wat voor wilde avonturen we gaan beleven...

Meedoen? Jongens en meiden van 5-10 jaar doen spellen van 9.30 tot 13.00 uur, inclusief lunch achteraf. Jongens en meiden van 11-15 jaar zijn van 9:30 tot 14:00 uur aanwezig. Stuur vooral even een mailtje naar info@scoutingboskoop.nl als je (voor een deel) met ons mee komt doen!

Naast de spellen is jong en ouder ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze zendkamer, oftewel ‘Shack’, ook in het clubhuis aan Zwartepad 51. Deze is open van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 13.00 uur, minus enkele slaapuren. In onze Shack kunt u rustig rondkijken en een gesprekje aangaan met de zendamateurs. Wellicht is er tijd voor u of uw kind om samen met één van hen een verbinding te maken naar een andere groep. We hopen jullie langs te zien komen!

Meer berichten