De galerie van STA-ART gaat verhuizen

Met ingang van 25 oktober is Galerie Alphen Art (STA-ART) in de Aarhof te vinden in het pand waar eerder Halfords heeft gezeten.

Alphen aan den Rijn - De nieuwe locatie is voor het kunstenaarscollectief een mooie plek aan de Aarkade, waardoor er ook van de openbare weg zicht op een deel van de kunstwerken zal zijn.

Sinds 2,5 jaar is de galerie gevestigd midden in het winkelcentrum en ze heeft daar met veel succes de prachtige ruimte als expositieruimte kunnen gebruiken en daarmee het leegstaande pand tot leven weten te brengen. Omdat de galerie door de eigenaren van de Aarhof als pop-up een plek in het winkelcentrum gegund is en er nu voor de huidige locatie een nieuwe huurder is gevonden, is de leegstaande ruimte, van voorheen Halfords, aan STA-ART aangeboden. Ook deze locatie is uiteraard tijdelijk tot er een nieuwe bestemming is en aangeboden.

De kunstenaars en vrijwilligers zullen de komende weken het pand geschikt maken als expositie ruimte en vanaf 25 oktober is in deze ruimte de nieuwe expositie te zien.

Meer berichten