U gaat naar huis met concrete suggesties voor kleuren en behang.
U gaat naar huis met concrete suggesties voor kleuren en behang.

Interieuradviesdag bij Bogerman Verf & Behang

Verf- en Behangspeciaalzaak Bogerman organiseert weer een kleur- & interieuradviesdag op zaterdag 2 november a.s. Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten of verkleinen en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Hoe je kleuren kan combineren en welk ruimtelijk effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passen, laat de interieurstyliste u deze dag zien.

Naast verf, heeft behang een reeks aan mogelijkheden om uw interieur de sfeer mee te geven die bij uw woonstijl past. Behang en niet in de laatste plaats fotobehang is helemaal in! Door te kiezen voor een opvallende print én een goedgekozen muur, maak je van elke kamer iets unieks. Ook met het kiezen van het juiste behang helpt de interieurstyliste u op weg.

De hele dag is de styliste aanwezig en tijdens een persoonlijk advies van plusminus driekwartier kunt u al uw interieurwensen kenbaar maken. Neem foto's mee of een plattegrond en zo gaat zij met u aan de slag om tot een passend kleuradvies te komen. Op een leuke manier kunt u zien hoe keuzes uitpakken. U gaat naar huis met concrete suggesties voor kleuren en behang. Aangezien zij ruimschoots de tijd neemt voor uw advies, werken wij op afspraak. Laat deze kans niet liggen en maak een afspraak, bel 0172-589307 of mail naar bogerman@xs4all.nl.

Bogerman Verf & Behang, Dorpsstraat 112, Hazerswoude-Dorp

0172-589307, bogerman@xs4all.nl

Meer berichten