Zaterdag staat geheel in het teken van pompoenen schilderen!
Zaterdag staat geheel in het teken van pompoenen schilderen!

Speurtocht, poffertjes en kidsworkshops bij Intratuin Zevenhuizen tijdens de herfstvakantie!

Weet jij nog niet wat je gaat doen tijdens de herfstvakantie? Neem dan eens een kijkje bij Intratuin, want zij organiseren iedere dag van de herfstvakantie wel iets leuks. Zo hebben zij een dierenspeurtocht uitgezet door de hele winkel, waar kinderen op zoek kunnen gaan naar de antwoorden op heel veel verschillende én leerzame vragen. En als ze na de speurtocht lekkere trek hebben gekregen, dan kunnen ze in het restaurant De Proeftuin lekker poffertjes eten met gekleurde poedersuiker én huisgemaakt limonade voor slechts €2.95.

Daarnaast organiseren zij in de herfstvakantie iedere dag van maandag tot en met zaterdag een leuke kinderworkshop! Op maandag, woensdag en donderdag kunnen kinderen aan de slag om een vogelhuis als nachtlampje te maken. Op dinsdag, woensdag en vrijdag kunnen kinderen een voederhuisje voor vogels in elkaar zetten. Op woensdag organiseren zij tevens de workshop 'groene dromenvanger' en zaterdag staat geheel in het teken van pompoenen schilderen! Mocht je graag mee willen doen met één van de workshops, dan kun je je opgeven via hun website: www.intratuin.nl/zevenhuizen.

Uiteraard is het ook voor volwassenen een feestje om naartoe te gaan tijdens de herfstvakantie; de kerstshow is namelijk pas geopend en wat is het mooi geworden! Een goede reden dus om er tijdens de herfstvakantie met het hele gezin op uit te gaan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden