Nordic walking

Boskoop - Op woensdagmorgen 16 oktober geven de wandeltrainers van de Sportief Wandelgroep een gratis workshop over Nordic Walking.

De sportieve wandeltrainers wandelen vaak door Boskoop en zien dan ook regelmatig wandelaars met Nordic Walking (NW)-stokken wandelen. Het valt de trainers daarbij op dat de NW-stokken soms verkeerd worden gebruikt. Hierdoor wordt de winst van wandelen met NW-stokken teniet gedaan. De wandeltrainers nodigen wandelaars daarom uit door een gratis workshop over NW. Tijdens de workshop kijken beide trainers naar de wandelaars en tips geven om beter te wandelen. De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en begint op woensdag om 9.30 uur op de atletiekbaan van AV’47 aan de Hoogeveenseweg. Heb je geen NW stokken, stuur dan even een mail aan: av47wandelgroep@xs4all.nl. Wij zorgen dan voor de nodige stokken.

Wat is NW?

Het is een intensieve manier om je lichaam te trainen tijdens het lopen. Door het gebruik van de juiste techniek en goede NW stokken wordt de conditie en het uithoudingsvermogen sterk verbeterd.

Meer berichten