Op zoek naar gastgezin

Regio - AFS Interculturele Programma's is voor de 16-jarige Sarp uit Turkije op zoek naar een gastgezin. Hij is eind september aangekomen in Nederland en kan voor een korte tijd terecht bij een familie in Alphen aan den Rijn. Sarp zal hier dit jaar naar de middelbare school gaan en hij is al druk bezig met het leren van onze taal. Het enige wat hij nodig heeft is een fijn en warm thuis vanaf 1 november.

Sarp is een hele lieve en gezellige jongen. Hij houdt erg van drummen en tekenen en hij is graag technisch bezig met onder andere het coderen van websites.

Door gastgezin te worden haalt u letterlijk de wereld in huis en maakt ook u kennis met een andere cultuur. Daarnaast zal u wellicht ook anders tegen bepaalde aspecten van de Nederlandse cultuur aan gaan kijken. Een bijzonder, leuk en leerzaam avontuur! Bij AFS is elke gastouder welkom: alleenstaand of samen, jong of oud, met of zonder kinderen… U staat er daarnaast niet alleen voor; leerling en gastgezin worden begeleid door een contactpersoon van AFS die gedurende het hele jaar voor hen klaarstaat.

Heeft u een plekje over in huis en hart en lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor Sarp of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met AFS info@afs.org of 085-0471525.

AFS

AFS is een internationale non-profit organisatie die mogelijkheden voor intercultureel leren aanbiedt om mensen kennis, vaardigheden en begrip bij te brengen voor een betere en meer vredevolle wereld.

Meer berichten