www.tomindebuurt.nl
www.tomindebuurt.nl

Website Tom in de buurt is vernieuwd

De website van Tom in de buurt is grondig vernieuwd. Op www.tomindebuurt.nl is nu veel beter te zien wat Tom in de buurt te bieden heeft en voor inwoners kan betekenen. De eerste reacties op de nieuwe website zijn positief: de site is veel toegankelijker, overzichtelijker en vooral duidelijker. Benieuwd? Neem een kijkje.

Regio - Tom in de buurt is een samenwerkingsverband van acht organisaties op het gebied van ondersteuning en welzijn. Sinds 2015 is Tom in de buurt actief in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Tom in de buurt is er voor inwoners vanaf 18 jaar met vragen of zorgen op het gebied van ondersteuning en welzijn.

Overzicht per gemeente
Op de vernieuwde website kunnen inwoners van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem makkelijker vinden welke producten en diensten in de eigen buurt beschikbaar zijn. Al onze diensten op het gebied van ondersteuning en welzijn zijn nu per gemeente gerangschikt; de informatie is op maat.

Activiteiten
Tom organiseert dagelijks diverse activiteiten voor inwoners gericht op Talent, Ondersteuning en Meedoen. Al deze mogelijkheden staan op de website nu in een handig overzicht en zijn makkelijk per dag, week, gebied en categorie te selecteren. Wie zich voor een activiteit wil aanmelden, kan dit bovendien online doen.

Toegankelijk
Bewoners kunnen met vragen, zorgen en ideeën alt?ijd bij een wijkpunt van Tom in de buurt binnenlopen. Op www.tomindebuurt.nl deze adressen te vinden. Daarnaast kunnen vragen zoals gebruikelijk 24 uur per dag worden gesteld via het online contactformulier. Voor persoonlijk contact kunnen bewoners en professionals Tom in de buurt tijdens kantooruren bereiken via tel. 088 900 4567.

Meer berichten